Vestfold Landbrukstjenester SA

Årets avløser Vestfold 2019

Under høytidelige omstendigheter kåres hvert år «Årets avløser» for hver fylke i forbindelse med høstsamlingen i regi av Norske Landbrukstenester.

Dette er en utnevnelse for å sette pris på våre gode avløsere i den jobben de gjør ute hos bøndene gjennom hele året. Avløsere og landbruksvikarer gjør det mulig for bonden å få hjelp til å avvikle fri og ferie samt at de stiller opp dersom det skulle være sykdom som gjør at man trenger akutt hjelp. Våre avløsere og Landbruksvikarer gjør en flott innsats rundt på gårder i hele Vestfold og helt inn til Lier, tidlig og sent hjelper de til med dyrestell og tilhørende arbeid.

Under årets kåring var det vår landbruksvikar, Arnfinn Strand, som fikk den velfortjente utnevnelsen «Årets avløser i Vestfold». Han er alltid positiv, gjør en grundig jobb og har godt håndlag med dyrene. Her er en kort oppsummering av beskrivelsen som var bakgrunnen for at Arnfinn ble kåret: positiv, stiller alltid opp, punktlig, selvstendig, arbeidsom, løsningsorientert og ikke minst yrkesstolthet.

Gratulerer så mye til Arnfinn Strand, vi er heldige som har deg med på laget!