Vestfold Landbrukstjenester SA

Landbruksvikar

Trenger du landbruksvikar? Ta kontakt på tlf: 33335145 eller postmaster@vlt.no

Alle bønder har rett til hjelp dersom de blir syke.

Vi har i dag 7 flinke landbruksvikarer hos oss. De fem er Magnus Heian, Svein Erik Alte, Arnfinn Strand, Serine Ihler Jonstang , Linn Andersen, Henrik Grøndalen og Fredrik L. Henden. En av dem jobber 80 % stilling, Serine arbeider 50% som LV og 50% som bemanningskonsulent og de andre  fem andre er i full stilling, dvs. at vi har 6,3 årsverk å tilby av LV.
Magnus jobber har jobbet som landbruksvikar hos oss siden 2008 og har etter hvert opparbeidet seg god kjennskap til dyrebesetninger i Vestfold.
Svein Erik er agronom fra Melsom, ansatt i VLT siden 2014 og ble landbruksvikar i 2015.
Arnfinn begynte hos oss i 50% stilling som landbruksvikar i oktober 2016 og for fullt i januar 2017. Han har mange års erfaring som avløser i Trøndelag, og er en meget erfaren og stabil med det meste innen faget.
Serine startet opp i sin stilling som landbruksvikar i mai 2019. Hun har en Bachelor i Animal Management fra Writtle University College og har ca. 9 års erfaring i landbruket i tillegg til erfaring med hundestell på faglig nivå.
Linn er utdannet agronom og kom til oss 1. august 2021.

Henrik, tidligere bonde fra Valdres.

Fredrik, agronom fra Tomb

Vi har dermed er meget solid stab av dyktige og erfarne fagpersoner til å steppe inn og hjelpe medlemmene våre når de trenger det:)

Når landbruksvikarene ikke jobber for bønder som er syke tar de oppdrag på ferie og fritid. Det er bare å ta kontakt med kontoret eller landbruksvikarene direkte hvis du trenger hjelp.

Telefonnummer til landbruksvikarene finner du her: http://www.vlt.no/kontaktinformasjon/

For informasjon om tilskudd til ferie/fritid eller sykdomsavløsning, les her:http://www.vlt.no/fullversjon-landbruksvikarordningen/