Landbruksvikar

Landbruksvikar

Trenger du landbruksvikar? Ta kontakt på tlf: 33335145 eller postmaster@vlt.no

Alle bønder har rett til hjelp dersom de blir syke.

Vi har pr 01.01.2021, 5 fulltidsansatte og 1 80% landbruksvikarer til å dekke Vestfold. De fem er Magnus Heian, Svein Erik Alte, Arnfinn Strand, Sandra Davidsen, Serine Ihler Jonstang og Rasmus Lind. Magnus har jobbet som landbruksvikar hos oss siden 2008 og har etterhvert opparbeidet seg god kjennskap til dyrebesetninger i Vestfold. Svein Erik er agronom fra Melsom, ansatt i VLT siden 2014 og ble landbruksvikar i 2015. Arnfinn begynte hos oss i 50% stilling som landbruksvikar i oktober 2016 og for fullt i januar 2017. Han har mange års erfaring som avløser i Trøndelag, og er en meget erfaren og stabil med det meste innen faget. Sandra er agronom fra Melsom og begynte i 40% stilling som LV i april 2015 og var vikar i 60%. Fra april 2017 begynte hun som LV i full stilling. Serine startet opp som LV i 100% stilling i mai 2019. Hun har en Bachelor i Animal Management fra Writtle University College og har ca. 9 års erfaring i landbruket i tillegg til erfaring med hundestell på faglig nivå. Rasmus har Agronom utdannelse fra Danmark. Han har arbeidet i landbruket fra han var skolegutt som 15 åring og fortsatt med det. Han startet opp som LV i 100% stilling i oktober 2019. Vi har dermed er meget solid stab av dyktige og erfarne fagpersoner til å steppe inn og hjelpe medlemmene våre når de trenger det:)

Når landbruksvikarene ikke jobber for bønder som er syke tar de oppdrag på ferie og fritid. Det er bare å ta kontakt med kontoret eller landbruksvikarene direkte hvis du trenger hjelp.

Telefonnummer til landbruksvikarene finner du her: http://www.vlt.no/kontaktinformasjon/

For informasjon om tilskudd til ferie/fritid eller sykdomsavløsning, les her:http://www.vlt.no/fullversjon-landbruksvikarordningen/